multidrop_triomax

Multidrop 3 glave

Multidrop sa tri glave je masina koja ce Vam omoguciti da siroku paletu proizvoda mozete i dekorisati nekim prelivom npr marmeladom.
Ovaj multidrop ima indenticne opcije kao i multidrop sa 2 glave, s tim sto trecom depositor glavom vrsi naliv i dekoraciju proizvoda.multidrop_triomax
Koliko god izgledalo bezazleno, ova masina Vam omogucava da se razlikujete od konkurencije. Ovaj tip masine moze proizvoditi sve sto mogu proizvoditi slabiji tipovi masina, uz to moze raditi nalivanja i dekoraciju kekseva odozgo.

Multidropove sa 3 glave proizvodi manji broj proizvodjaca kao sto su Hasborg, Comas, Oka.
Multidrop sa tri glave moze proizvoditi:

  • jedna boja testa (suvi keksevi): sapica, kokos puslica, princes krofna, ekler, cajni kolutic, vanilice, i jos puno oblika..
  • dve boje testa   (suvi keksevi): sah, dvobojni kolutic, razne dvobojne sapice, dvobojne puclice, i jos puno oblika..
  • punjeni keksevi 1 boja testa + 1 boja punjenja: Strudlica (punjenje marmeladom ili kremom), Filbi (punjenje kremom).
  • sve ove prethodno navedene opcije + mnostvo drugih formi cvetica  i sl. sa dekoracijom i nalivom odozgo. Pogledajte video snimke, bice Vam jasnije.

Opciona oprema za ovaj multidrop koja ga cini mocnom masinom je giljotina (dodatak za rad punjenih i suvih(jedna ili dve boje kekseva u protoku na pleh), zatim dijafragma (dodatak za secenje kratkih brizganih punjenih kekseva tipa Filbi) ili rezacica zicom koja se koristi za rezanje jednobojnih ili dvobojnih suvih kekseva. Mnostvo formi i brizgaljki korisniku omogucavaju da odabere forme i izgled proizvoda.

Multijezicne kontrolne panele poseduje vecina ovih masina. Operator pomocu kontrolnog panela unosi/izmenjuje sve parametre vezano za geometriju i izgled keksa, sve parametre vezano za rad sve tri glave, kao i parametre vezane za plehove i rad masine. Najnovije masine su opremljene touchscreen kontrolnim panelom koji je pregledam i obezbedjuje lakocu i brzinu upravljanja masinom.

Opcioni dodatak za ovaj multidrop je i automatski izuzimac plehova koji smanjuje potreban broj radnika, olaksava i ubrzava proizvodnju. Ovaj dodatak takodje nemaju svi proizvodjaci.

Kupovinu polovnih/koristenih masina – multidropova sa dve glave NE PREPORUCUJEMO bez strucnog lica.

Za kupovinu ili prodaju novih/polovnih multidropova kontaktirajte nas OVDE

VIDEO SNIMCI:
KLIKNI VIDEO BR 1 – DUOMAX – TRIOMAX UOPSTENO
KLIKNI VIDEO BR 2 – Sah
KLIKNI ZA VIDEO BR 3 – Reljefna strudlica
KLIKNI VIDEO BR 4 – Strudlica ravna
KLIKNI ZA VIDEO BR 5 – Filbi

PRIMERE PROIZVODA:KLIKNI DA POGLEDAS OVDE