multidrop_duomax

Multidrop 2 glave

Multidrop sa dve glave je masina namenjena proizvodnji sire palete proizvoda . Izradjuju se u dve varijante (V i S).

Mnostvo opreme ovom multidropu daje velike mogucnosti u proizvodnji. Suvi multidrop_duomaxkeksevi u jednoj ili dve boje principom rezanja ili brizganja, pomocu giljotine, dijafragme ili zice, punjeni keksevi u jednoj boji testa + jedna boja punjenja. Dakle ova masina moze proizvoditi sve sto i slabiji multidrop sa jednom glavom (suve kekseve u jednoj boji) i jos puno toga.

Takodje najpoznatiji proizvodjaci ovih masina su Hasborg, Polin, Mimac. Hasborg cemo izdovjitii jer su nadmocniji od konkurencije i Hasborg masine koriste dodatke i opremu koje ostali proizvodjaci nemaju. Takodje cenovna lista im je prihvatljivija sto ovu kompaniju izbacuje daleko na vrh liste najpoznatijih svetskih proizvodjaca masina za keks.

Najpoznatiji proizvodi na nasem trzistu koje ovaj multidrop (verzija „V“ proizvodi su:

  • jedna boja testa (suvi keksevi) : sapica, kokos puslica, princes krofna, ekler, cajni kolutic, vanilice, i jos puno oblika..
  • dve boje testa (suvi keksevi) : sah, dvobojni koltuc, razne dvobojne sapice, dvobojne puclice, i jos puno oblika..
  • punjeni keksevi 1 boja testa + 1 boja punjenja: Strudlica (punjenje marmeladom ili kremom), Filbi (punjenje kremom).

Opciona oprema za ovaj multidrop koja ga cini mocnom masinom je giljotina (dodatak za rad punjenih i suvih(jedna ili dve boje kekseva u protoku na pleh), zatim dijafragma (dodatak za secenje kratkih brizganih punjenih kekseva tipa Filbi) ili rezacica zicom koja se koristi za rezanje jednobojnih ili dvobojnih suvih kekseva.Mnostvo formi i brizgaljki korisniku omogucavaju da odabere forme i izgled proizvoda.

Multidropovi sa dve glave se proizvode u dve verzije (S i V). „S“ verzija masine ima dve razdvojene glave i ima namenu za proizvodnju suvih kekseva sa nalivom. Realno ova masina je nesto sto i nema neku siroku namenu, ali pominjemo je svakako kao postojecu varijantu. „V“ verzija multidropa je masina koja ima dve glave u „V“ polozaju i o njenim mogucnostima svo vec pisali.

Multijezicne kontrolne panele poseduje vecina ovih masina. Operator pomocu kontrolnog panela unosi/izmenjuje sve parametre vezano za geometriju i izgled keksa, sve parametre vezano za rad obe glave, kao i parametre vezane za plehove i rad masine. Najnovije masine su opremljene touchscreen kontrolnim panelom koji je pregledam i obezbedjuje lakocu i brzinu upravljanja masinom.

Opcioni dodatak za ovaj multidrop je i automatski izuzimac plehova koji smanjuje potreban broj radnika, olaksava i ubrzava proizvodnju. Ovaj dodatak takodje nemaju svi proizvodjaci.

Kupovinu polovnih/koristenih masina – multidropova sa dve glave NE PREPORUCUJEMO bez strucnog lica.

Za kupovinu ili prodaju novih/polovnih multidropova kontaktirajte nas OVDE

VIDEO SNIMCI:
KLIKNI VIDEO BR 1 – DUOMAX – TRIOMAX UOPSTENO
KLIKNI VIDEO BR 2 – Sah
KLIKNI ZA VIDEO BR 3 – Reljefna strudlica
KLIKNI VIDEO BR 4 – Strudlica ravna
KLIKNI ZA VIDEO BR 5 – Filbi

PRIMERE PROIZVODA:KLIKNI DA POGLEDAS OVDE