multidrop_maxdrop

Multidrop Classic

multidrop_maxdropMultidrop sa jednom glavom je univerzalna masina pretezno namenjena za izradu cajnih kekseva. Zavisno od varijante  ove masine mogu biti samo namenjenje brizganju, samo rezanju ili multifunkcionalne masine  sa obe mogucnosti. Velike mogucnosti ove masine  obecavaju i pocetnicima i profesionalcima. Solidnog kapaciteta, malih gabarita, male potrosnje energije i velike izdrzljivosti ovaj multidrop ce opravdati svako ulaganje.

Najpoznatiji proizvodjaci masina multidrop su: Hasborg , Polin, Mimac, ABM itd. Napominjemo da su sve to vrlo solidne masine, samo je pitanje da li odaberete pravu (tip, velicinu, svrhu). Spram kvaliteta izrade, sofvera, opreme i cene mi mozemo preporuciti HASBORG MAXDROP  jer je iz iz nase prakse tu najbolji odnos cene/dobijenog. Takodje vrlo bitna je servisna podrska koju Hasborg ima organizovanu na nasem podrucju.

Multidrop sa jednom glavom je namenjen za proizvodnju suvih kekseva u jednoj boji testa. Principom brizganja proizvode se sapice, razne puslice, razni cvetici, princes krofne i slicni proizvodi koji mogu biti sa ravnom ili uvijenom sarom. Principom rezanja pomocu zice najcesce se proizvode cajni kolutici, vanilice, razni cvetici, stanglice, ekleri…

Takodje ovom masinom se mogu raditi tj dozirati i tecna testa kao sto su mafini ili razni kolaci i kore cije je testo tecno. Na slican nacin ovaj multidrop se moze koristiti za punjenje proizvoda kao sto su mafini, kroasane, razna peciva i kolaci. Bilo je primera gde je koristen cak i za nalivanje fila na vafl. Ovo je opciono jer se glava za tecna testa kod svih proizvodjaca dodatno naplacuje i ne ulazi i standardnu opremu masine. Takodje treba obratiti paznju na to da svi tipovi multidropova nemaju ovu mogucnost i samim tim ovu operaciju ne mogu izvrsavati.

Noviji multidropovi imaju multijezicne panele koji operatorima omogucavaju podesavanje i promenu svih parametara vezano za geometriju keksa, izgled, sve parametre vezane za plehove kao i parametre vezane za rad masine. Najnovije masine poseduju touchscreen kontrolere koji su vrlo pregledni i  laki za rukovanje i upravljanje masinom.

Ukoluko ste zainteresovani za kupovinu novog/polovnog multidropa kontaktirajte nas OVDE

 Video snimci:

KLIKNI OVDE DA POGLEDAS SNIMAK 1 – UOPSTENO HASBORG
KLIKNI OVDE DA POGLEDAS SNIMAK 2 – PROIZVODNJA VANILICA
KLIKNI OVDE DA POGLEDAS SNIMAK 3 – UOPSTENO – POLIN
KLIKNI OVDE DA POGLEDAS SNIMAK 4 – PROIZVODNJA PRINCES KROFNI
KLIKNI OVDE DA POGLEDAS SNIMAK 5 – PROIZVODNJA TULUMBI
KLIKNI OVDE DA POGLEDAS SNIMAK 6 – PROIZVODNJA MAFINA