multidrop_quatromax

Multidrop 4 glave

Multidrop sa cetri glave je masina koja obezbedjuje APSOLUTNU DOMINACIJU. Ovu masinu koriste najjaci profesionalci u ovom poslu.

multidrop_quatromax

Svaki proizvodjac u konditorskoj industriji koji drzi do buducnosti u poslu ovakvu masinu planira u svom proizvodnom pogonu. Ovaj multidrop je 4 masine u jednoj i jos puno preko toga. Masina sa cetri glave ima mogucnosti proizvodnje suvih kekseva od jedne do tri boje, punjene kekseve sa jednom, dve boje testa ili punjenja, sa nalivima i dekoracijom preko keksa u negraniceno varijacija izgleda keksa. Mogucnosti varijacija koje obezbedjuju 4 glave uz mnostvo formi i brizgaljki su skoro beskonacne.

Najmocnija masina u multidrop-depositor klasi. Vrlo ozbiljnih mogucnosti i kapaciteta .

Uspesne i proverene varijante multidropova sa cetri glave proizvode kompanije Hasborg i Comas. Kompaniju Hasborg cemo izdvojiti jer su uspeli da stvore uspesnu kompaktnu verziju multidropa sa cetri glave koja proizvodi kekseve pomocu plehova (ovo je neophodno za manje pogone koji peku proizvode na rotacionim pecima). Takodje kompanija Hasborg opravdava cenu/kvalitet i imaju solidno organizovanu servisnu podrsku .

Takodje ove masine se proizvode za linijsku proizvodnju (rad na tunelskim pecima). Verzija masine koja radi sa plehovima je donekle konstrukciono slicna masini koja radi na liniji sa tunelskom peci. Opciono su jednake i jednake proizvode mogu modelirati, brizgati, seci, puniti itd. Ove masine rade na standardnih 600mm i 5-9 gnezda zavisno od vrste proizvoda. Linijske verzije se izradjuju na sirine do 1200mm.

Navescemo samo neke primere proizvoda jer je  nemoguce navesti celu impozantnu listu:

  • jedna, dve ili tri boje testa (suvi keksevi ): sapice, puslice, razni cvetici, stanglice, princes krofne, cajni kolutic, vanilice, i sl + moguca je dekoracija ili naliv
  • punjeni keksevi; jedna boja testa + jedna boja punjenja (krem ili marmelada): Strudlice, Filbi, Grisbi i slicni proizvodi + je opciono moguc naliv ili dekoracija.
  • punjeni keksevi; dve boje testa + jedna boja punjenja (krem ili marmelada ili sl) Tutku puslice, dvobojne strudlice i slicni proizvodi + opciono naliv ili dekoracija.
  • punjeni keksevi; dve boje testa + dve boje punjenja : Kod nas nema proizvodjaca koji imaju ovakav proizvod tako da ne mozemo navesti primer. Pogledajte snimke da se informisete i kontaktirajte nas za pojasnjenje

KLIKNI OVDE ZA KONTAKT

Opremu za ovaj multidrop cini: giljotina (dodatak za rad strudlica u jednoj ili vise boja testa i punjenja, kao i brizganih kekseva u jednoj ili vise boja sa ili bez naliva ili dekoracije), dijafragma (dodatak namenjen proizvodnji kratkih punjenih ili suvih brizganih kekseva u jednoj ili vise boja testa i punjenja), rezacica zicom (dodatak namenjen proizvodnji rezanih kekseva u jednoj ili vise boja testa sa ili bez naliva ili dekoracije), dodatak za presovanje (namenjen za presovanje proizvoda u protoku, obicno se koristi kod punjenih kekseva u jednoj ili vise boja testa i punjenja, i automatski izuzimac plehova koji smanjuje broj potrebnih radnika, ubrzava proizvodnju i obezbedjuje nesmetan rad.

Za multidrop sa 4 glave takodje ima sirok izbor formi i brizgaljki.

Multijezicne kontrolne panele poseduje vecina ovih masina. Operator pomocu kontrolnog panela unosi/izmenjuje sve parametre vezano za geometriju i izgled keksa, sve parametre vezano za rad obe glave, kao i parametre vezane za plehove i rad masine. Najnovije masine su opremljene touchscreen kontrolnim panelom koji je pregledam i obezbedjuje lakocu i brzinu upravljanja masinom.

Kupovinu polovnih/koristenih masina – multidropova sa cetri glave NE PREPORUCUJEMO bez strucnog lica koje ce proceniti stanje i ispravnost masine.

Za kupovinu ili prodaju novih/polovnih multidropova kontaktirajte nas OVDE

VIDEO SNIMCI:
MULTIDROP QUATROMAX SNIMAK BR 1
MULTIDROP QUATROMAX SNIMAK BR 2
MULTIDROP QUATROMAX SNIMAK BR 3
MULTIDROP QUATROMAX SNIMAK BR 4
MULTIDROP QUATROMAX SNIMAK BR 5  LINIJSKA PROIZVODNJA